SmuldersPsychologie

SmuldersPsychologie is de praktijk van Angelique Smulders. Ik ben Gezondheidszorgpsycholoog (BIG), Eerstelijnspsycholoog (NIP) en EFT-registertherapeut ®. Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en de vereniging voor Emotionally Focused Therapy (EFT).

Angelique Smulders GZ Psycholoog Den Bosch

Ik studeerde in 1996 af als psycholoog aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Ik ben daarna werkzaam geweest in de Specialistische GGZ (voorheen RIAGG) en in de Arbeidspsychologie (in-company training en coaching). Ik heb bij beiden zowel individuele- als groepstrajecten begeleid. Sinds 2008 ben ik werkzaam in de Basis GGZ (o.a. Psychologenpraktijk Bommelerwaard en Psychologen Praktijk Boxtel).
Vanaf 2018 werk ik ook vanuit mijn eigen praktijk voor Relatietherapie, Training en Coaching aan de Sint Jorisstraat 11 in de binnenstad van Den Bosch.

Ik ben lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en werk volgens de beroepscode. In de beroepscode voor psychologen 2015 staan de eisen, richtlijnen en gedragsregels vermeld die aan het beroeps handelen van een psycholoog worden gesteld. Meer informatie kunt u vinden op de website van het NIP